O CHI 

2004 godine, bio sam na medenom mesecu na ostrvu Phi Phi, na Tajlandu, i to je mesto gde sam prvi put okusio kokosovu vodu. Na stablima kokosovih palmi koja su ukrašavala ostrvo, bili su mladi zeleni kokosi koje treba samo ubrati, otvoriti, u njih staviti slamku – i odjednom, ja sam pio najmanje 5 kokosa dnevno! Pijući kokosovu vodu, momentalno sam osetio razliku u mom opštem stanju: osetio sam da sam pun energije, zdrav i uravnotežen, i moje opšte stanje umora i mutne oči, bile su prošlost.

Nekoliko godina kasnije u Londonu sam naišao na flaširane proizvode od kokosove vode. Nakon što sam probao mnoge od "tržišnih lidera", shvatio sam da su bez pravog ukusa, da kvalitet proizvoda ne odgovara tvrdnjama proizvodjača, čak i da neki proizvodi sadrže izbeljivače, dodatni šećer ili veštačku aromu. Pomislio sam da ja mogu i moram, napraviti stvar puno bolju od toga.

Ja sam reditelj po struci i nemam nikakvog iskustva u maloprodaji. Svako bi pomislio da sam bio pomalo lud, kad sam se vratio u Tajland, 2011-te, nakon što sam podigao kredit, početni kapital potreban za finansiranje ovog svog plana. Vozio sam unaokolo u potrazi za savršenim kokosom, za moju kokosovu vodu.

Konačno, u regiji poznatoj po tome što tu raste najslađi kokos na Tajlandu, sreo sam čoveka – vlasnika šume kokosovih palmi, koja je postala naša plantaža kokosa za Chi.


Testirao sam Chi kokosovu vodu, poredeći je sa vodećim pićima od kokosa na tržištu. Išao sam u škole joge i održavao slepe probe ukusa. Naša kokosova voda pobedila je u svakom testu ukusa. Ako pitate mene, stvar je samo u osobenosti našeg kokosa.

Zatim smo se posvetili dizajniranju naše marke. Svi naši konkurenti imali su reč 'Coco' u imenu i iste slike zelenog kokosa na prednjoj strani. Hteli smo da razbijemo taj kalup, s našim imenom i našom ambalažom. "Chi" znači "životna sila" - što je, u stvari, savršen način da se opiše naš proizvod.
"Chi, životna sila koja pokreće sve nas."

Naša kokosova voda, koja je 100% čista, bez dodatog šećera, nema dodatih konzervansa i bez hemikalija, zaslužuje premijum ambalažu, za razliku od bilo koje druge na tržištu. A onda smo shvatili, i stvorili vrlo posebnu, "chi ostrvo" sliku, za pakovanje koji je simbol ravnoteže, hidratacije i gografskog porekla ... i mi ga volimo!

O NAMA
O NAMA
O NAMA
O NAMA
O NAMA


Signature Global je oficijelni distributer za CHI Kokosovu vodu, CHI Kokosovo mleko i CHI Kokosovo ulje. Ukoliko ste zainteresovani da uvrstite CHI proizvode u svoj asortiman, kontaktirajte nas.


Vratite prirodni balans tela Chi Kokosovom vodom


Copyright © 2005 – 2019 Signature® , all rights reserved. Signature and the Signature logo are registered trademarks of Signature.